Referencer

Tak for et godt kursus, Inge. Jeg nød virkelig de to dage og jeg føler mig dejligt inspireret til min fortsatte træning. Det var lidt en udfordring at træne alene i starten, og jeg savnede fællesskabet. Nu nyder jeg min egen træning, og jeg oplever at jeg er blevet mere fokuseret og til stede, både under træning og i mine daglige opgaver. Jeg har en forbedret koncentration og en mere målrettet tilgang til mine aktiviteter. Det er dejligt at vide, jeg kan komme og deltage i dine fællestræninger. En stor tak til dig Inge.

Else

Jeg har nu trænet Jichu Gong i 4 måneder, og træner det stort set dagligt. Den første tid havde jeg svært ved at hvile hænderne i taljen under øvelserne; der var byldeømt mellem tommeltot og pegefinger, og jeg måtte holde pause flere gange. Det samme med min venstre overarm, når jeg lavede skulder/bryst øvelserne, den kunne ikke holdes i stillingen uden kraftige smerter.

Begge dele er gradvist forsvundet, og jeg oplever nu ingen smerter og nyder at lave øvelserne i et bedre flow.

Et problem med venstre lår, efter en hofteoperation generer mig heller ikke mere, og jeg oplever en mere sikker gangfunktion. Det er bare blevet bedre at være mig både fysisk og humørmæssigt, efter jeg er begyndt at træne min Jichu Gong. Det er stærkt motiverende for min daglige træning

Karen Margrethe

Min vej til Qi Gong.

En sommerdag for 9 år siden cyklede jeg ad Toldbodgade, da det pludseligt gav sig til at regne, så jeg søgte ly i en port. Der så jeg Inges folder om Qi Gong, og da jeg havde forskellige gener i kroppen og benene, tog jeg den med og endte med at melde mig til et kursus. Og det fortrød jeg ikke. Efter en måned eller to var mine skavanker forsvundet, og selv i dag har jeg kun problemer med mit ene ben på grund af kredsløbsforstyrrelser, så jeg går dårligt.

Jeg forstår ikke, at disse enkle øvelser kan have den virkning, men kun konstatere, at sådan er det. Jeg er nu 91 år, og selv i denne alder virker de og er mulige at udøve, og jeg vil ikke undvære dem

Ellen Hrolv

Jeg har trænet Grundtræning Jichu gong i ca. 2 måneder, og har gjort mig lidt strøtanker.

Bevægelserne fra Jichu gong virker godt på mig, specielt de dage hvor jeg må hive op i mig selv for at træne. Det er når jeg egentlig ikke gider, det ofte har stor effekt. Gradvist i fordybelsen i træningen finder jeg ro og bagefter et større overskud.

Min balance er blevet bedre. Jeg har ikke haft ondt i ryggen siden jeg startede og ømheden om morgenen er aftaget. Jeg har fået markant mere psykisk overskud, så jeg føler mig ikke presset i en ellers travl hverdag. Den største glæde lige nu er nok, at jeg har et rum hver dag, hvor jeg gør noget godt for mig selv.

Min træning af Jichu Gong er et fantastisk supplement for mig.

John Ø

Jeg anbefaler virkelig Inge Theglers træning. Efter jeg havde meningitis i sommer, havde jeg virkelig brug for at gøre noget helheds-orienteret for min hjerne og mit nervesystem og gerne lidt introspektivt for mig selv. Da jeg for mange år siden har trænet qi gong (en anden metode dog) var jeg klar over, der var noget at hente. Det to dages forløb hos Inge er meget intenst og dybt. Efter det kan du selv og det er op til dig selv, men pas gerne fællestræningen. Det hele er særdeles rimeligt i pris og i fantastisk behagelige lokaler. Qi gong er ikke en kampsporttræning som tai chi. Det er en serie vitaliserende øvelser for helbredet og opbygning af qi-livsenergi. Alligevel hørte jeg en kampsportsdyrker (wing chung) i en timelang udsendelse om sporten sige, at han anbefalede alle kampsportsdyrkere at træne qi gong som grundtræning.

Hilsen Pia

Synes lige jeg vil indvie dig i en fantastisk udvikling…. nu har jeg troligt lavet mine Qi Gong øvelser stort set hver morgen siden kurset i efteråret og tænk inden for de sidste 14 dage har jeg ikke længere ondt i højre balle, når jeg vågner om morgenen eller vender mig i sengen i nattens løb… det er bare det mest vidunderlige, der kunne ske… en 4 årig kronisk smerte, der langsomt løste op, for så at gå væk… og jeg har nu testet det i forbindelse med overnatning hos familie og venner… og hvad har jeg ikke prøvet af gængs og alternativ behandling… nu glæder jeg mig til Reiki næste weekend igen.

Hilsen Anette

Efter jeg var på kursus i grundtræning i slut marts, blev jeg alvorligt syg med hospital indlæggelse. Da jeg igen havde bare lidt kræfter, genoptog jeg min Qi Gong træning, og jeg kunne mærke det virkelig hjalp mig i min livsenergi, og dermed også at kunne komme på benene igen. Jeg er stadig i restitueringsfasen, som jeg vil være det næste år, men min daglige praksis med Qi Gong er udelukkende med til at holde mig i gang, og på rette spor. Qi Gong hjælper mig på en blid og dyb måde, så min krop kan komme sig i sit eget tempo, og giver mig samtidig hjælp til at styrke livskræfterne. Det er ikke mindre end fantastisk at have dette redskab til "selvhealing"/egen omsorg.

Tak

Jeg er et menneske, som har sloges med uro i kroppen og rastløshed, men allerede efter første træning mærkede jeg en anderledes indre ro. Jeg er blevet rolig indeni, har fået en højere grad af kropsbevidsthed og en god fordøjelse.

Lene

Jeg oplevede hos Inge en stor varme og nede på jorden tilgang til Reikihealingen. Inge formår at skabe trygge rammer, så deltagerne folder sig ud i tillid til at alt er som det skal være. Under Inges kyndige og kærlige vejledning, gik vi igennem dybe processer, og Inges nærvær og nænsomhed gjorde dette til en tryg og dejlig oplevelse.

Charlotte Maria Thorsen, sanger

September 2014 meldte jeg mig til Qi Gong hos Inge. Jeg ville prøve om det var noget for mig. Nu i maj måned 2015 er status; jeg har ikke længere ondt i ryggen, mine ben og mine hænder er stærkere og jeg har meget mere energi. Qi Gong er blevet uundværlig for mig. Så kun glæde, ros og tak fra mig. Det virker.

Ellen Hrolv 83 år

Det var overraskende godt og interessant for mig at prøve Biyunmetoden, at høre om dens historie og helbredende effekt. Du har givet mig en god overbevisning, og at du er fleksibel mht. dage man kan komme på kursus, samt muligheden for fællestræning, tiltaler mig. Tusind tak.

Hilsen Ane

Gør dig selv en tjeneste; Prøv Qi Gong Biyunmetoden. Det er fantastisk livgivende. Jeg har fundet noget, jeg længe har ledt efter.

Hilsen Marianne

Tak for endnu en fin dag med fællestræning. Det giver noget andet, så det er bestemt ikke sidste gang.

Ellen Hrolv 83 år

Jeg har i flere dage haft voldsomt ondt i nakken, skulder helt ud i armen og ned til skulderbladet og slem hovedpine. Efter nogle få øvelser i går da jeg var til demo om medicinsk Qi Gong, har jeg lige opdaget det næsten er væk???? Havde slet ikke bemærket det før jeg gik en tur. Det vil jeg lære hurtigst muligt

Michael

Det har stor betydning for mig, at Inge kærligt og medfølende hjælper mig med at få mine Qi Gong bevægelser og Reiki healing helt på plads og at hun støtter mig i min personlige udvikling, hvilket er med til at jeg har mod og tro på at tingene kan lykkes.

Jane, MSc, energikonsulent

Kommende events

Næste

Fællestræning

Tirsdag

Dato: 9. juli 2024
Tid: 13:00 - 15:00
Træning

Næste Gratis Intro

Qi Gong og Biyunmetoden

Tirsdag

Dato: 9. juli 2024
Tid: 17:00 - 18:30

Næste Kursus

Grundtræning Jichu Gong

Fredag og lørdag

Fra dato: 12. juli 2024
til dato: 13. juli 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus

Næste Kursus

Delfinkraftens Qi Gong

Lørdag og søndag

Fra dato: 28. september 2024
til dato: 29. september 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus

Næste Kursus

Dong Gong Trin 2

Lørdag og søndag

Fra dato: 26. oktober 2024
til dato: 27. oktober 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus
Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

GRATIS Introduktion

Qi Gong og Biyunmetoden

Tilmeld dig til næste gang
Tirsdag den 9. juli kl. 17.00 – 18.30

Læs mere her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej