Stille Qi Gong

Stille Qi Gong er stilhed og fordybelse gennem forskellig meget dybtgående Guidning.

Stille Qi Gong

Gennem guidning rettes opmærksomheden kroppen igennem, ydre og indre. Jeg bruger ord som enkelt hjælper os til at fastholde opmærksomheden på kroppen, og som samtidig afholder sindet mest muligt fra at tænke
– vi bliver meget stille.

Det er, når vi fordyber os i stilhed, vi især kan opnå dybe helbredsmæssige virkninger.

Forskning viser

Jo mere i fred og ro vi er i kroppen, jo mere vi evner at stilne sindet, det er her, vi giver kroppen de bedste betingelser til at regenerere. Det er også videnskabeligt vist, at i samme øjeblik vi retter vores opmærksomhed mod en kropsdel, sker der en positiv forandring. Læs her det kinesiske ordsprog der beskriver, hvordan vores opmærksomhed fremmer medicinsk effekt.

Indre Stilhed

I de bløde, meditative og sundhedsfremmende bevægelser skaber vi Indre stilhed og fordybelse.
I de forskellige meget dybtgående guidet Stille Qi Gong, fremmes indre stilhed.
Med tiden og med træningen af både vores bevægelser og Stille Qi Gong, mærker og oplever vi mere og mere Livskraftens betydning for os – og vi kommer til at værdsætte den vidunderlige stilhed vi kommer i.

Forandring

Det er i den indre stilhed vi mærker kroppen. Det er i den indre stilhed, vi kan være mere tilstede i nuet. Her er vi mindre styret af vores tanker. Det er her vi fremmer vores bevidsthed om den natur vi er, og i samspil med. Det er her vi oplever den dybere dimension i os selv, den vi virkelig er. Det er her vi finder kræfterne til det vi gerne vil udrette i vores Liv. Alt er så meget nemmere at håndtere herfra.

På kurser og til fællestræning supplerer vi vores bevægelser med forskellig guidet Stille Qi Gong.

Guidet Stille Qi Gong

Disse nedenstående guidning er meget afholdt. De er særligt kraftfulde og med stor effekt. De er nemme selv at udføre når de har været prøvet nogen gange.

Det Indre Smil
Smilet og glæden er en stor kraft. Når vi anvender det aktivt og bevidst, kan vi forvandle os selv.
Med et smil på læberne, og vores opmærksomhed rettet mod mange indre organer, kommer vi ind i en stilhed og fordybelse, som skaber et særligt dejligt velvære og et højt energiniveau, som bevirker stor helende kraft.
"Smiler vi fordi vi er glade, eller er vi glade fordi vi smiler".
Det forlyder, at angst, stress og vrede, får organerne til at frigive giftstoffer som skaber blokering i meridian-systemet. Smil og glæde frigiver tilsvarende et honninglignende sekret som skaber stort velvære.

De Seks Helende Lyde
Et sundt organ vibrerer ved en bestemt frekvens. Når vi udfører De Seks Helende Lyde (fundet af de gamle mestre), bruger vi ordløse lyde og har vores opmærksomhed rettet mod udvalgte Indre organer. De ordløse lyde hjælper med til at fremme organernes naturlige frekvens.

Den Store Stilhed
I denne guidning lukker du stille ned for dine sanser og kommer i en tilstand af intethed / tomhed. Når du på denne måde giver slip på sindet, kobler bevidstheden fra, giver du dyb Indre fred til hele organismen.
Fan Xiulan fortæller, at denne guidning er skabt af den store mester, Guan Yin, og bruges af mestrene, når de har brug for at lukke ned for bevidstheden.

Solens Lys og Varme
Du guides ind i stilhed samtidig med, at du bruger din opmærksomhed til at fylde din krop med Solens Lys og Varme. Det skaber et dejligt velvære, både at være omkranset af, og fyldt med, lys og varme. Meget enkelt og meget virkningsfuldt. Ingenting kan eksistere uden Solens lys og varme. Også her bruger vi aktivt og bevidst af naturens egne kræfter.

Kommende events

Næste

Fællestræning

Tirsdag

Dato: 9. juli 2024
Tid: 13:00 - 15:00
Træning

Næste Gratis Intro

Qi Gong og Biyunmetoden

Tirsdag

Dato: 9. juli 2024
Tid: 17:00 - 18:30

Næste Kursus

Grundtræning Jichu Gong

Fredag og lørdag

Fra dato: 12. juli 2024
til dato: 13. juli 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus

Næste Kursus

Delfinkraftens Qi Gong

Lørdag og søndag

Fra dato: 28. september 2024
til dato: 29. september 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus

Næste Kursus

Dong Gong Trin 2

Lørdag og søndag

Fra dato: 26. oktober 2024
til dato: 27. oktober 2024
Tid: 10:00 - 16:30
Kursus
Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej