Referencer

Jeg anbefaler virkelig Inge Theglers træning. Efter jeg havde meningitis i sommer, havde jeg virkelig brug for at gøre noget helheds-orienteret for min hjerne og mit nervesystem og gerne lidt introspektivt for mig selv. Da jeg for mange år siden har trænet qi gong (en anden metode dog) var jeg klar over, der var noget at hente. Det to dages forløb hos Inge er meget intenst og dybt. Efter det kan du selv og det er op til dig selv, men pas gerne fællestræningen. Det hele er særdeles rimeligt i pris og i fantastisk behagelige lokaler. Qi gong er ikke en kampsporttræning som tai chi. Det er en serie vitaliserende øvelser for helbredet og opbygning af qi-livsenergi. Alligevel hørte jeg en kampsportsdyrker (wing chung) i en timelang udsendelse om sporten sige, at han anbefalede alle kampsportsdyrkere at træne qi gong som grundtræning.

Hilsen Pia

Synes lige jeg vil indvie dig i en fantastisk udvikling…. nu har jeg troligt lavet mine øvelser stort set hver morgen siden kurset i efteråret og tænk inden for de sidste 14 dage har jeg ikke længere ondt i højre balle, når jeg vågner om morgenen eller vender mig i sengen i nattens løb… det er bare det mest vidunderlige, der kunne ske… en 4 årig kronisk smerte, der langsomt løste op, for så at gå væk… og jeg har nu testet det i forbindelse med overnatning hos familie og venner… og hvad har jeg ikke prøvet af gængs og alternativ behandling… nu glæder jeg mig til Reiki næste weekend igen.

Hilsen Anette

Efter jeg var på kursus i grundtræning i slut marts, blev jeg alvorligt syg med hospital indlæggelse. Da jeg igen havde bare lidt kræfter, genoptog jeg min Qi Gong træning, og jeg kunne mærke det virkelig hjalp mig i min livsenergi, og dermed også at kunne komme på benene igen. Jeg er stadig i restitueringsfasen, som jeg vil være det næste år, men min daglige praksis med Qi Gong er udelukkende med til at holde mig i gang, og på rette spor. Qi Gong hjælper mig på en blid og dyb måde, så min krop kan komme sig i sit eget tempo, og giver mig samtidig hjælp til at styrke livskræfterne. Det er ikke mindre end fantastisk at have dette redskab til "selvhealing"/egen omsorg.

Tak

Jeg er et menneske, som har sloges med uro i kroppen og rastløshed, men allerede efter første træning mærkede jeg en anderledes indre ro. Jeg er blevet rolig indeni, har fået en højere grad af kropsbevidsthed og en god fordøjelse.

Lene

Jeg oplevede hos Inge en stor varme og nede på jorden tilgang til Reikihealingen. Inge formår at skabe trygge rammer, så deltagerne folder sig ud i tillid til at alt er som det skal være. Under Inges kyndige og kærlige vejledning, gik vi igennem dybe processer, og Inges nærvær og nænsomhed gjorde dette til en tryg og dejlig oplevelse.

Charlotte Maria Thorsen, sanger

September 2014 meldte jeg mig til Qi Gong hos Inge. Jeg ville prøve om det var noget for mig. Nu i maj måned 2015 er status; jeg har ikke længere ondt i ryggen, mine ben og mine hænder er stærkere og jeg har meget mere energi. Qi Gong er blevet uundværlig for mig. Så kun glæde, ros og tak fra mig. Det virker.

Ellen Hrolv 83 år

Det var overraskende godt og interessant for mig at prøve Biyunmetoden, at høre om dens historie og helbredende effet. Du har givet mig en god overbevisning, og at du er fleksibel mht. dage man kan komme på kursus, samt muligheden for fællestræning, tiltaler mig. Tusind tak.

Hilsen Ane

Gør dig selv en tjeneste; Prøv Qi Gong Biyunmetoden. Det er fantastisk livgivende. Jeg har fundet noget, jeg længe har ledt efter.

Hilsen Marianne

Tak for endnu en fin dag med fællestræning. Det giver noget andet, så det er bestemt ikke sidste gang.

Ellen Hrolv 83 år

Jeg har i flere dage haft voldsomt ondt i nakken, skulder helt ud i armen og ned til skulderbladet og slem hovedpine. Efter nogle få øvelser i går da jeg var til demo om medicinsk Qi Gong, har jeg lige opdaget det næsten er væk???? Havde slet ikke bemærket det før jeg gik en tur. Det vil jeg lære hurtigst muligt

Michael

Det har stor betydning for mig, at Inge kærligt og medfølende hjælper mig med at få mine Qi Gong bevægelser og Reiki healing helt på plads og at hun støtter mig i min personlige udvikling, hvilket er med til at jeg har mod og tro på at tingene kan lykkes.

Jane, MSc, energikonsulent

Kommende events

Næste
Fællestræning
Tirsdag

Dato: 28. september 2021

Tid: 16.30 - 18.30

Træning

Næste Gratis Intro
Qi Gong og Biyunmetoden
Tirsdag

Dato: 5. oktober 2021

Tid: 18.30 - 20.00

Næste Kursus
Grundtræning Jichu Gong
Lørdag og søndag

Fra dato: 16. oktober 2021

til dato: 17. oktober 2021

Tid: 10.00 – 16.30

Kursus

Næste Kursus
Dong Gong Trin 2
Lørdag og søndag

Fra dato: 23. oktober 2021

til dato: 24. oktober 2021

Tid: 10.00 – 16.30

Kursus

Næste Kursus
Delfinkraftens Qi Gong
Tirsdag og onsdag

Fra dato: 23. november 2021

til dato: 24. november 2021

Tid: 10.00 – 16.30

Kursus

Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

GRATIS Introduktion

Qi Gong og Biyunmetoden

Tilmeld dig til næste gang
Tirsdag den 5. oktober kl. 18.30 – 20.00

Læs mere her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej