Medicinsk Qi Gong efter Biyunmetoden

Medicinsk Qi Gong indgår, ligesom Akupunktur, som en af grundpillerne i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) med 3000 års erfaring.

Biyunmetoden

Biyunmetoden er en medicinsk Qi Gong, hvilket er udtryk for, at metoden er godkendt af de Kinesiske sundhedsmyndigheder, den har vist medicinsk effekt. Metoden er udviklet af den nulevende Kinesiske Grand Master Fan Xiulan, læge i Traditionel Kinesisk Medicin og professor i medicinsk Qi Gong.
Læs her om: Fan Xiulan

Metoden kom til Sverige i 1992, hvor mere end 130.000 mennesker har lært sig hendes metode, og hvor den nu anbefales af sundhedssektoren pga. dokumenterede gode resultater.
Læs her om: Hvad er Qi gong?

Den fysiske træning

Stående udfører vi enkle, bløde og naturlige bevægelser i langsomt meditativt tempo. Kendetegnende for Biyunmetoden er at vi har fokus på vores bevægelser, ikke på styret åndedræt, vi bruger kroppens eget naturlige åndedræt. Bevægelserne er sammensat på en måde, så de giver kroppen sit naturlige, vigtige og dybe åndedræt.

Mennesker med smerter kan udføre metodens enkle, bløde og naturlige bevægelser, og for mennesker med forskellige fysiske handicaps kan Grundtræning Jichu Gong udøves siddende eller liggende. Bevægelserne er på samme tid bevægelse, afslapning, dyb koncentration og naturligt åndedræt.

Biyunmetoden har flere serier af bevægelser, serier til alle aldersgrupper, serier til yderligere fordybelse. Træningen kan udføres af alle, unge og ældre, friske og syge
– med få undtagelser.

Kurser

Kurser afholdes over 2 sammenhængende dage, og følges op ca. en måned efter med et eftertræf 2½ time. Du får udleveret en guidet trænings-CD (eller en digital udgave) til din træning hjemme - når det passer ind i din hverdag.
På kurserne veksles mellem bevægelse og Stille Qi Gong (guidet meditation) ligesom jeg supplerer med lidt fra den grundlæggende teori/filosofi i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM), Læren om energierne.

Kom i kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej