Fan Xiulan

Biyunmetoden er udviklet af Fan Xiulan. Som barn lærte hun sig Qi Gong af sin farmor. Som Læge i Traditionel Kinesisk Medicin har hun specialiseret sig i Qi Gong og hun har udviklet Biyunmetoden for 30 år siden.

Oprindelig var den tænkt til at hjælpe ældre mennesker, men det viste sig hurtigt at den meget enkle metode var gavnlig for mennesker i alle aldre.

Fan Xiulan ledede et sundhedsinstitut i Beijing i mere end 20 år, hvor mennesker behandledes og helbredtes udelukkende ved hjælp af hendes metode – Biyunmetoden.

Fan Xiulan tager rundt i verden og uddanner Instruktører.

“Qi Gong efter Biyunmetoden, Lad Livskraften strømme” er titlen på den af hendes bøger der udkom på dansk i 2010. Bogen kan købes her hos Qi Gong København til Introduktion og på kurser.

I de sidste 25 år har hun desuden uddannet instruktører i Sverige, hvor mere end 130.000 mennesker har lært sig hendes metode. Her anbefales den i stigende grad af sundhedssektoren pga. dokumenterede gode resultater. Den almindelig praktiserende læge er bekendt med Biyunmetoden og anbefaler den på recept, som med konventionel medicin.
Mere information om dette kan ses på www.gronadraken.se. 

Biyunakademiet åbnede i 2010 et helsecenter i Solna ved Stockholm, hvorfra der tilbydes behandlinger, foredrag, kurser mm.

Siden 1997 har vi i Danmark kendt til Biyunmetoden. Den svenske sangerinde Marie Bergman startede med at afholde kurser, og den danske forening blev grundlagt i 2003.

I dag er vi mere end 50 aktive instruktører og metoden breder sig i disse år hastigt her i Danmark.

Mere information kan ses på www.biyun.dk

Der findes også foreninger i Norge og Tyskland.

Læs her interview fra 2010 med Fan Xiulan

Læs her om Biyunmetoden

Kom i kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej