Hvad er Qi Gong

Qi Gong er bevægelseskunst fra Kina og har været brugt til at vedligeholde helbredet, forhindre eller afhjælpe sygdom – gennem flere tusind år.

Qi er det kinesiske udtryk for den Livsenergi/Livskraft der strømmer i kroppen, og som er grundlaget for kroppens helbred, for vores handlekraft og vores aktivitetsniveau. Qi skal være i bevægelse for at vi kan føle os levende og have et aktivt og berigende Liv.

Gong betyder metode/teknik – til at fremme bevægelse i Qi.

Den fysiske træning

Den fysiske træning udgøres af enkle, bløde og naturlige bevægelser, vi udfører stående i langsomt meditativt tempo. Udover at vores træning løsner spændinger i muskler og led, og styrker mange kropsdele, så stimulerer bevægelserne også kroppens indre - ved at fremme bevægelse i Qi. Vores bevægelsestræning er meditation i bevægelse, og har også en afstressende og beroligende effekt. Træning der gavner krop og sjæl.

Meridiansystemet

Kineserne har kortlagt et energisystem i kroppen de kalder Meridiansystemet, et netværk af energibaner. Qi flyder bl.a. gennem dette netværk. Mål for vores bevægelsestræning er at skabe bevægelse i disse energibaner, så vi kan fremme og fastholde et godt helbred.

Medicinsk Qi Gong Biyunmetoden

Biyunmetoden jeg underviser er en medicinsk Qi Gong, udviklet af Grand Master Fan Xiulan.
Medicinsk Qi Gong er udtryk for at metoden, ligesom Akupunktur, indgår som en af grundpillerne i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) – med 3000 års erfaring. Biyunmetoden er godkendt af de kinesiske sundhedsmyndigheder, den har vist medicinsk effekt.

GRATIS introduktion til Qi Gong og Biyunmetoden.

Kom i kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Kontakt

Qi Gong København
Toldbodgade 37A, 2.sal
1253 København K

Tel: 51 22 73 65

info@ingethegler.dk

CVR 32104274

Hold dig opdateret
Modtag løbende mails om kommende aktiviteter

GRATIS Introduktion

Qi Gong og Biyunmetoden

Tilmeld dig til næste gang
Torsdag den 29. august kl. 13.00 – 14.30

Læs mere her

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

×
×
Menu
Ring op
Skriv
Find vej